Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Dinók és egyéb "óságok" Iharkútról

2014.10.23

bakonydraco.jpgdinoest-theropoda.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs semmiféle űzési mániám, illetőleg dehogyis nincs. Számtalanszor, szinte egész életemben egy - saját magam által - űzött ember voltam. Talán azért űzetem magam, hogy valamiről le ne maradjak. De ez is Kolumbusz tojása: a végén pont emiatt maradok le dolgokról.

És mondhatni, sok dologról maradtam már le. Azonban nem sajnálom azokat sem, hiszen aminek el kell érnie engem, az el is ér. Amit meg kihagyok, azt ki is kellett hagynom. 

Az október 22-ei estéről a Természettudományi Múzeumban azonban nem maradtam le. De ide most nem írom be, inkább (bármennyire is utálom a linkre való utalásokat, a meghívásokat különböző blogoldalakra) kérlek, olvass utána a hogyizlikanyugdij.blogspot.com-on, mit csináltam, mióta ide nem írogattam.

Azok kedvéért, akik inkább itt maradnának, itt van két fotó. Az úrkúti leletek hű másait ábrázolják. Egy valódi is van köztük, a kis fekete dobozkában. Ez valódi! páncéldarabka az egyik őshüllőről.   

Viszlát tehát blogomon, és ha erről akarsz olvasni, tekerj lejjebb. Ezúttal nem magamat reklámozom..

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dinó

(Isabel, 2015.07.06 13:52)

Miért nem olvasol engem jobban? azokból minden kiderülhet.

dinók

(Zalán, 2014.11.27 20:03)

szia Izabel, hol lehet hozzájutni ilyen szépségekhez? nekem már van obszidiánom meg kecskekörmöm is, mindenféle csigáim. Imádom az ősöket!